تحقیق نگرشی کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه

تحقیق درباره ی نگرشی کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه 16 ص

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 18

نگرشی کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه

اطلاعات عمومی

آب میوه ها و نوشابه های حاصل از آن از نظر اجراء یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده)، کدر (پالپ دار) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ) به سه گروه، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه

...دانلود...download...

منبع: filenetwork.ir