اهمیت اقتصادی و تغذیه ای گندم

اهمیت اقتصادی و تغذیه ای گندم

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 87

مقدمه

حدود 60 درصد سطح مزارع جهان را غلات تشکیل می دهد که از این مقدار 33 درصد به کشت گندم اختصاص دارد. گندم اصلی ترین منبع کالری پروتئین انسان است و ویژگی مهم این گیاه، قابل کشت بودن آن در شرایط متنوع آب و هوایی است. در دنیای امروز، گندم نه تنها یک ماده غذایی اساسی و مهم است بلکه از لحاظ سیاسی نیز اهمیتی همپایه نفت و ح

...دانلود...download...

منبع: filenetwork.ir