استفاده از غذاهای دریایی به عنوان ترکیبات فراسودمند در پاستا

غذاهای دریایی [1] به دلیل تنوع شگفت انگیز در اجزای تشکیل دهنده و همچنین ارزش تغذیه­ای بالای خود قادرند بخش اعظمی از نیازهای تغذیه­ای بدن انسان را تامین نمایند. در حقیقت می­توان گفت علاوه بر داشتن مزایای فراوان، غذاهای دریایی به دلیل دارا بودن ترکیبات فراسودمند قادر هستند نقش عمده­ای در صنایع غذایی ایفا کنند. پاستا و فرآورده­های نانوایی به جهت مصرف گسترده­ای که در سراسر دنیا دارند، می­توانند یکی از

...دانلود...download...

منبع: filenetwork.ir

  • تنظیم
  • حقوقی
  • راهنمای
  • عملی
  • دادخواست